Wij zijn inhuurkaart.nl

Inhuurkaart heeft tot doel Nederlandse inhuurmarkt transparant en overzichtelijk maken. Wij doen dit door een database beschikbaar te stellen met raamcontracten, Dynamische Aankoopsystemen en inhuurmarktplaatsen behorende bij eindklanten. Ook bloggen we diverse onderwerpen waar je als ondernemer of freelancer mee te maken krijgt. Op deze pagina lees je alles over Inhuurkaart.

Over Inhuurkaart

Op de website van Inhuurkaart biedt de volgende functionaliteit:

Wie zijn wij?

Inhuurkaart is bedacht en geproduceerd door Bas van Oers. Inhuurkaart is geregistreerd als handelsnaam van Vocom Consultancy B.V. onder KVK nummer 81538995.

Waarom doen we dit?

Dat is een goede vraag. Na een jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, was Bas op zoek naar een nieuwe opdracht. Bewust ging hij zoeken buiten zijn netwerk. Hij kwam terecht in een ondoordringbaar woud van marktplaatsen, brokers, bemiddelingsbureaus, toelatingscriteria, etc. Ondanks zijn meer dan 10 jaar ervaring als freelancer ervaarde hij dit als nodeloos complex en ingewikkeld. Toen hij ook nog reageerde op een functieprofiel bij een bemiddelingsbureau, dat afkomstig bleek van een publieke inhuurmarktplaats, was voor hem de maat vol. Hij ontwikkelde het idee van de Inhuurkaart.

Wat verdienen we er aan?

Inhuurkaart zelf heeft geen verdienmodel. Er zijn wel twee bedrijven gerelateerd aan Inhuurkaart, waar we ook vanuit de zoekfunctie en blogs naar verwijzen:

Daarnaast kun je op de website van Inhuurkaart content aantreffen die gesponsord is of waarin promoties verwerkt zitten. Dat geven we altijd duidelijk aan. Heb je interesse om op Inhuurkaart te adverteren? Klik dan hier.

Help ons transparantie te brengen in de inhuurmarkt!

Je kan ons op heel veel manieren helpen:

  • Vertel anderen over Inhuurkaart.nl door bijvoorbeeld onze link of blogs via LinkedIn te verspreiden;
  • Schrijf een gastblog;
  • Deel je ervaringen: frustraties maar ook geluksmomenten zijn zeker welkom, zeker als je dat aan Inhuurkaart.nl te danken hebt;
  • Tip ons over wijzigingen die je ziet in de markt. Alleen zo houden we de inhuurkaart.nl helemaal up-to-date;
  • Overweeg een kleine donatie op het moment dat je, met behulp van onze informatie, een mooie opdracht hebt gescoord.