Inhuurgids – compacte weergave van inhurend Nederland

De Inhuurkaart beschrijft van honderden eindklanten (opdrachtgevers) op welke wijze het inhuurproces loopt, zowel in de private als publieke sector. Per eindklant, en vervolgens per vakgebied, is vastgelegd op welke wijze wordt ingehuurd. Wordt er gebruik gemaakt van raamovereenkomsten, en zo ja, wie zijn de Preferred Suppliers dan? Of wordt ingehuurd middels een Dynamisch Aankoopsysteem of inhuurmarktplaats. Deze informatie is opgeslagen in een database en is te raadplegen door de zoekfuncties van de Inhuurkaart.

Vanaf nu is deze ook beschikbaar als download: Inhuurgids. In dit Excel bestand vind je de gehele inhoud van de Inhuurkaart in één praktisch overzicht, voor de prijs vanaf € 120,00 excl. BTW. Daarbij ontvang je ook drie kwartaal updates.

Er zijn drie edities:

  • Een overzicht met raamovereenkomsten (mantelcontracten) met daarin per eindklant aangegeven wie de Preferred Suppliers zijn
  • Een overzicht van inhuurmarktplaatsen en Dynamische Aankoopsystemen
  • Een totaaloverzicht van raamovereenkomsten, inhuurmarktplaatsen en Dynamische Aankoopsystemen

 

      Inhuurgids 'Preferred Suppliers' in Excel formaat. Bevat een overzicht van alle, bij Inhuurkaart bekende, raamovereenkomsten (mantelcontracten).

€120,00 – Kopen Exclusief 21% BTW

      Inhuurgids 'Inhuurmarktplaatsen en Dynamische Aankoopsystemen' in Excel formaat. Bevat een overzicht van alle inhuurmarktplaatsen en Dynamische Aankoopsystemen.

€120,00 – Kopen Exclusief 21% BTW

      Inhuurgids 'Volledig' in Excel formaat. Bevat een overzicht van alle inhuurmarktplaatsen, Dynamische Aankoopsystemen en Preferred Suppliers.

€180,00 – Kopen Exclusief 21% BTW

 

Kwartaalupdates

Zoals aangegeven ontvang je drie kwartaal updates. Dat geldt vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst. Dus stel dat je op 20 januari de Inhuurgids bestelt, dan ontvang je een nieuwe Inhuurgids rondom 15 april, 15 juli en 15 oktober.

Voorwaarden

Bij de Inhuurkaart hebben we heel wat uren tijd gestoken in het bij elkaar verzamelen van deze informatie. We hebben informatie op Internet gevonden, tips gekregen en de nieuwsberichten bijgehouden. Daarom vinden we dat dit overzicht alleen voor interne bedrijfsdoeleinden gebruikt mag worden, en dus niet doorverkocht of via een website, anders dan de Inhuurkaart, openbaar gemaakt mag worden.

Veel gestelde vragen