waarom je bij Inhuurkaart niets leest over de Commissie Borstlap

Waarom je bij de Inhuurkaart niets leest over de Commissie Borstlap

Bij de Inhuurkaart krijgen we regelmatig vragen van onze bezoekers. Deze week hebben we er enkele gekregen over het rapport dat verschenen is van de Commissie Borstlap. Een rapport met mogelijk grote impact op freelancers. Toch schrijven we daar op de Inhuurkaart niets over. Waarom je bij Inhuurkaart niets leest over Commissie Borstlap.

Focus op de inhuurmarkt

De primaire focus van Inhuurkaart is om te beschrijven hoe de wereld van de externe inhuur er uit ziet. Hoe huren organisaties in, wordt er gebruik gemaakt van een Dynamisch Aankoopsysteem of van brokers. Ook beschrijven we in onze blogs hoe je als freelancer wegwijs kunt worden uit al die duizenden websites met opdrachten en bemiddelaars die met opdrachten van Dynamische Aankoopsystemen achter je aan lopen.

Politiek als gegeven

Daarbij beschrijven we de wereld van externe inhuur zoals dat die is. We pretenderen niet het systeem te kunnen vervangen of te verbeteren, al schrijven we zo nu en dan daar wel een artikel over op LinkedIn. Denk daarbij aan het warme stoeltje of exorbitante fees die door bemiddelaars worden gehanteerd.

Er wordt al genoeg geschreven

Inhuurkaart focust op unieke content. Wij willen schrijven over onderwerpen die je nergens anders leest. Dat maakt Inhuurkaart uniek. Als het gaat om het rapport van de Commissie Borstlap, dan zijn er al honderden andere websites die daar aandacht aan besteden. Aan hetgeen je daar leest, hebben wij niets toe te voegen.

Conclusie

Rapporten als van de Commissie Borstlap kunnen een grote impact hebben op freelancers. Maar als de aanbevelingen worden doorgevoerd, dan neemt de Inhuurkaart dat als gegeven.

Heb je zelf een vraag? Laat het ons weten via hallo@inhuurkaart.nl

Gerelateerde updates