tip de inhuurkaart

Tip de Inhuurkaart! En hoe kunnen wij je helpen?

De Inhuurkaart helpt freelancers om inzicht te krijgen in hoe de inhuurmarkt werkt. We laten je zien hoe organisaties freelancers inhuren, en geven aan welke inhuurmarktplaatsen / dynamische aankoopsystemen er zijn. Ons overzicht is wel actueel, maar niet volledig. Daarom onze vraag aan jou: tip de inhuurkaart! En hoe kan de inhuurkaart jou helpen?

Waarom de Inhuurkaart?

Bij de Inhuurkaart vinden we dat de inhuurmarkt duidelijk en overzichtelijk moet worden. Zoveel voorlichting als er is over het opstarten van je eenmanszaak, je administratie voeren en je BTW aangifte, zo weinig lees je over hoe de markt werkt. Wat is een Dynamisch Aankoopsysteem, hoe huren opdrachtgevers eigenlijk in? Unieke informatie waar alle ruim 400.000 freelancers in onze ogen bij gebaat zijn.

Wij vinden dat je als freelancer een weloverwogen keuze moet kunnen maken hoe jij ingehuurd wilt worden. De nadelen en risico’s van ketenvorming zijn groot, en de meeste freelancers zijn zich daar niet van bewust.

Tip de Inhuurkaart!

Naast onze informatievoorziening door middel van blogs, bieden we een database aan met daarin gegevens over hoe organisaties inhuren. Deze database houden we actueel door het nieuws te volgen, door het internet af te speuren en informatie van Tenderned te halen. Maar de database is nog lang niet volledig, met name het bedrijfsleven ontbreekt nog.

Daarom vragen wij jou om ons te tippen! Word je ingehuurd door een grote telco of energiemaatschappij? Vertel ons hoe zij freelancers inhuren. Dat kan middels het contactformulier, of door een mailtje te sturen aan hallo@inhuurkaart.nl. Als dank vermelden wij je, indien je dat wilt, op onze ‘over ons‘-pagina met een linkje naar je LinkedIn profiel of website. Goed voor je SEO ranking!

En hoe kunnen wij je helpen?

We ontvangen regelmatig vragen, suggesties en ervaringen van andere freelancers, waarover wij weer interessante blogs kunnen schrijven. Wij houden informatie niet voor ons, maar slingeren het de wereld in.

Ook komen we graag langs op conferenties of bijeenkomsten. Een tijd geleden waren we aanwezig bij het Data ZZP Netwerk, waarbij we veel complimenten hebben ontvangen. Voor veel doorgewinterde freelancers gingen toch de ogen weer verder open.

Dus loop je ergens tegen aan, wil je iets weten of wil je ons vragen voor een informatieve avond? Laat het ons weten via het contactformulier of per e-mail!

Conclusie

Steeds meer freelancers weten de Inhuurkaart te vinden. Qua informatie zijn we aardig actueel, maar nog niet volledig. We roepen je op om ons te helpen. En daarnaast zijn wij er weer om jou te helpen om te overleven in de prachtige inhuurwereld!

Gerelateerde updates