Inhuurkaart presenteert: nieuwe versie van de Inhuurgids!

Via de Inhuurkaart kunnen freelancers en leveranciers het inhuurproces van honderden opdrachtgevers controleren. Wordt er gebruik gemaakt van een inhuurmarktplaats of Dynamisch Aankoopsysteem, of zijn er Preferred Suppliers gecontracteerd. En voor welke vakgebieden is dat? Vanaf nu is deze informatie ook in een handige Excel sheet te downloaden. Inhuurkaart presenteert: de Inhuurgids.

Wat is de Inhuurgids?

De Inhuurgids is een dump van de database van de Inhuurkaart. Waarbij je soms op de Inhuurkaart naar een andere pagina moet doorklikken, of extra informatie moet uitvouwen, heb je dat bij de Inhuurgids niet. Ook hebben we de data netjes opgeschoond, en opgemaakt. In één overzicht, makkelijk te filteren en te doorzoeken in Excel.

Waarom is de Inhuurgids gemaakt?

We hebben bij de Inhuurkaart regelmatig het verzoek gekregen om een dump van de database. Echter, in die database zit heel wat uren werk. We raadplegen allerlei websites op internet, krijgen tips van bezoekers van de Inhuurkaart en houden het nieuws bij. Dus die dump geven we niet zo maar weg.

Om toch aan dit verzoek te kunnen voldoen, bieden we de Inhuurgids tegen een kleine vergoeding aan. Tot en met 28 februari kun je van een extra korting van 20 euro profiteren met kortingscode INHUURGIDS20.

Welke versies van de Inhuurgids zijn er?

Er zijn drie verschillende inhuurgidsen:

  • Een overzicht van inhuurmarktplaatsen en Dynamische Aankoopsystemen
  • Een overzicht van raamcontracten / mantelovereenkomsten
  • Een totaaloverzicht van inhuurmarktplaatsen, Dynamische Aankoopsystemen en raamcontracten/mantelovereenkomsten

Hoe ziet de Inhuurgids eruit?

Je kunt hier een voorproefje downloaden.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst komt helemaal ten goede aan Stichting Inhuurkaart. Dat betekent dat we met je bijdrage de website kunnen verbeteren en kunnen laten groeien.

Hoe kom ik aan de Inhuurgids?

Die kun je hier bestellen!

Gerelateerde updates